Vinn en termosmugg

Nu när årets kallaste årstid närmar sig med stormsteg är risken stor att vi kommer frysa oftare än vi vill. Därför är vi väldigt duktiga på att komma på kreativa lösningar för att hålla oss varma, till exempel tjocka tröjor, varma handskar och extra tjocka sockar. Det kan vara ganska mysigt at kura ihop sig i soffan under en filt och titta på film, men det är ju tyvärr inte alltid möjligt att göra detta. Då kan det vara bra med något annat som hjälper till att hålla värmen, till exempel en termosmugg,

Med en sådan kan du ta med dig varm dryck eller soppa vart du än ska och det bästa är att den även kommer hålla sig varm så du behöver inte oroa dig för att du ska behöva dricka ljummen dryck. Låter det inte fantastiskt?

Vad som är ännu mer fantastiskt är att du just nu har möjlighet att vinna en valfri termoskopp. Det du behöver göra för att delta är att skriva en kort motivering till varför just du ska vinna. Kanske behöver du den på väg till jobbet alla kalla vintermorgnar? Eller spelar någon du känner en vintersport och du ofta ställer upp som supporter i en kall miljö och behöver något att värma dig med? Oavsett vad din motivering är, ta chansen att vinna en termosmugg!