Glass glass glass – Just love it

Som barn var det en av de bästa stunderna i veckan när glassbilen kom till området, melodin hördes på långa vägar och barnen sprang ut för att möta den blå bilen med den välkända trudelutten. Den finns kvar än idag och skapar minnen för barnen, men ger också oss andra en nostalgitripp till vår barndom. Utbudet som fanns när jag var barn har till stor del försvunnit och istället har det kommit flera nya smaker varav vissa man knappt kunde fantisera om som barn, men principen är densamme. Glass är alltså något som finns för alla smaker, oavsett om du tycker om sötare jordgubbe, saltare lakrits eller chili med lite sting i, det är bara att hitta din egen favorit.

I frysdisken med glass som säljs styckvis har du säkert också din favorit och kanske beror det på dag och omständigheter? För min del får det gärna vara en svalkande isglass en varm sommardag och kanske en glass i form av en rolig figur till barnen. Oavsett tillfälle finns alltid något som passar, för när passar det inte med glass liksom?

Nu finns det ju en fantastiskt bra grej som gör att du kan ge bort en glass till någon du tycker om, det kallas för glassogram och kostar 30 kronor styck. Det är i princip som att köpa ett presentkort, fast på glass, och har du vänner eller familj som älskar glass kan det väl knappast bli bättre?

Ett glassogram kan du ge som en uppmuntran till någon du tycker behöver det, som ett tillägg till en present, eller bara för att visa att du tycker om någon. Glass blir man glad av och det är det som är meningen med detta. Så skicka ett glassogram och gör någons dag bättre!