Favoritverktyg för att modellera?

Nytt år och nya möjligheter! På bakfronten har 2018 börjat med främst fokus på tårtdekorationer eller rättare sagt modellering. Vi är flera som både jobbar med marsipan och sockerpasta även om kunskaperna varierar kraftigt. Så lite hjälp på vägen är de fantastiska modelleringsverktyg som finns. Har blivit lie av en ”shopoholic” på dessa verktyg och kommer i vår lotta ut en del av de på bloggen.

Vilken är ditt favoritverktyg? Eller kanske favoritutstickare? Motivera i kommentarsfältet och vinn något av de verktyg jag lottar ut. MEN – inte än. Det gäller inte på detta inlägg utan om någon vecka. Ska först recensera dem ordentligt eftersom det är lite av tanken. En del av produkterna har jag nämligen fått från företag inom branschen.

Det senaste jag köpte var ett utjämningsverktyg. Kan inte komma på riktigt vad man ska använda annars för ord. Tänk er en spackelspade som används av murare – men i lite finare form. Jag brukar sällan tipsa om andra företag än återförsäljare av bakprodukter men tar ett litet undantag. Fick tips en sida som har rabattkoder för produkter. Därmed kunde jag skriva marsipanverktyg och få fram vilken butik som hade rabatt på det. Rätt kul funktion som jag inte sett hos någon annan så kallad rabattsida förr. De andra har ju bara sökning via butik vilket inte är lika smidigt.

Just nu är utjämningsverktyget min favorit – kan ju bero på att det är nyast. Men det kommer nog ändra sig när jag köper in annat.

Skicka sms eller skriv på Facebook om vi ska köra en temakväll igen!