Cupcakes överallt

Cupcakes är något som är väldigt populärt när det kommer till bakverk, detta eftersom det är så flexibelt och man kan skapa i princip vad som helst på vilket tema som helst av de små muffinsen. Dessutom är de roliga att göra och utmanar både fingerfärdigheten och fantasin. Fenomenet med cupcakes har spridits till många olika områden utanför bakning och idag kan du hitta cupcakes nästan var som helst.

Kläder

Cupcakes är populärt att använda på olika former av kläder, i vanliga butiker idag kan du hitta huvtröjor med dessa bakverk, strumpor, leggings och mycket mer med de goda bakelserna på. Ofta på tröjor är de hopparade med en text som säger hur mycket man älskar cupcakes eller att cupcakes gör dagen bättre. En grå, regnig höstdag blir inte lika grå längre om du går runt med cupcakes på kläderna, detta är till nytta för alla runtomkring dig.

Mobiltillbehör

Till mobilen finns många olika typer av skal eller andra dekorationer med cupcakestema. Jag har hittat ett mobilskal till Samsung S7 med cupcakes som helt klart kommer att göra dagen gladare. För vem kan se något sådant utan att le? Det finns även klistermärken eller smycken till telefonen som har cupcakesmotiv.

Inredning

Tycker du så mycket om cupcakestemat att du vill använda det till inredning finns det många olika saker att välja mellan. Vill du slå på stort kan du hitta tapeter med cupcakes på så hela rummet ger känslan av att vara inuti en muffins, här måste jag dock varna dig och säga att det kan leda till att alla som går in i rummet blir akut sugna på cupcakes, men det är väl ingen nackdel? (Har hört att det ska finnas sånna tapeter men inte hittat dem – Någon som kan tipsa?)

Vill du istället ha neutrala tapeter men ändå inkludera cupcakes på något sätt finns det många sätt att göra detta på. Ett sätt är att skaffa en sittpuff i form av en cupcake som kommer piffa upp vilket rum som helst. Den är inte bara snygg utan även hur bekväm som helst så den kommer att användas flitigt av alla i huset!